Quend

Quend ligt op 40 km van de camping en is een badplaats met duizend en één facetten. Laat u verleiden door de immense en prachtige landschappen, de natuurgebieden van de duinen, de dennenbossen en moerassen waar men graag doorheen fietst, de uitgestrekte stranden met fijn zand die u een intens gevoel van vrijheid en sereniteit geven.

Met 15 km fijn zandstrand is Quend-Plage-les-Pins ideaal voor een brede waaier aan strandactiviteiten: zeilwagenracen, zeilen, kitesurfen, paddle, schelpen verzamelen of vissen op zee. Vergeet ook niet om een bezoek te brengen aan het mosselpark van Bouchot, dat u met een gids kunt ontdekken om daarna te genieten op het terras van een van de beroemdste restaurants van Quend-Plage.

De fietstochten maken ook deel uit van de paradepaardjes van de badplaats, dankzij een uitgebreid netwerk van fietspaden tussen de baai van de Somme en de baai van de Authie, omringd door het grootste duinmassief in Noord-Europa, langs kleine landwegen en door het dennenbos.

U ziet, er zijn eindeloos veel redenen om halt te houden in Quend-Plage tijdens uw volgende vakantie op camping Le Bois de Pins!