Onze vaste staanplaatsen in de baai van Somme: jaarlijkse huur

In een prachtig bebost en bloemrijk park van 4 hectare in het hart van de baai van de Somme biedt de 3-sterrencamping Le Bois de Pins u comfortabele vaste staanplaatsen voor uw verblijf aan zee en weekenden in Picardië!

Ontdek snel onze seizoensformules voor een lang verblijf met een tijdelijke bezetting van een staanplaats van 1 april tot 1 november, ongeacht de aankomst- of vertrekdatum.

Een bijzondere ligging tussen Cayeux-sur-Mer en de Pointe du Hourdel

Comfortabele staanplaatsen voor uw stacaravan

Diensten en recreatieve voorzieningen voor jong en oud!

Onze gasten hebben gratis toegang tot de kinderspeeltuinen, petanque-, basketbal- en voetbalterreinen, tafeltennistafels, speelzaal (biljart, tafelvoetbal en flipperkast...) en de mogelijkheid om te genieten van het verwarmde zwembad van Les Galets de la Mollière op 1 km afstand.

Er staan een kruidenierswinkel met brood, een wasruimte met wasmachine en droger en fietsverhuurservice tot uw beschikking.

TARIEVEN 2023 "Liberté tarieven"
1 standaardplaats van ongeveer 95 m² beschikt over : 1 elektriciteitsvoorziening van 10 ampère, douches en warm water inbegrepen, de caravan en de wagen, voor een onbepaald aantal personen (onderverhuring is verboden) (Onderverhuur is uitgesloten en verboden)
Tarieven
van 01/04 tot 01/11
Voorwaarde
Optionen :
Per extra voorziening (2e caravan) 215 €
3009 € De volledige betaling van het forfaitaire bedrag moet gebeuren voor 31/08
TARIEVEN 2023 "Liberté Grand Confort tarieven" (niet op naam)
1 standaardplaats van ongeveer 100 m² is voorzien van: een aansluiting op de riolering, 1 individuele waterkraan met drinkbaar water, 1 elektriciteitsaansluiting van 10 ampère, douches en warm water inbegrepen, de mobilhome en de wagen, voor een onbepaald aantal personen (onderverhuring is verboden)
Tarieven
van 01/04 tot 01/11
Voorwaarde
Optionen :
Per extra voorziening (2e caravan) 215 €
3451 € De volledige betaling van het forfaitaire bedrag moet gebeuren voor 31/08