Uw camping in Picardië in de baai van Somme

OP zoek naar kalmte, rust en de natuur in Picardië? U hoeft niet ver te zoeken, tussen duinen en dennen vindt u de 3-sterrencamping Le Bois de Pins in de buurt van de badplaats Cayeux-Sur-Mer in de baai van de Somme, uw ideale bestemming!

Een unieke omgeving aan zee voor een geslaagde vakantie aan de Picardische kust

Pak uw tent, caravan of camper en kampeer in een park van 5 hectare, op 800 m van een prachtig zand- en kiezelstrand, in het kleine dorpje Brighton. U kunt er ook uw stacaravan installeren op een groot perceel van 120 tot 200 m² in het hart van één van de mooiste baaien in de wereld, de baai van de Somme!

Ontdek Picardië en de kustlijn van de Hauts-de-France

In deze kleine oase van rust en groen wacht u een warm welkom zodra u op de camping aankomt. Met veel plezier ontvangen wij u in een vriendelijke familiesfeer, zodat u alle toeristische rijkdommen van het maritieme Picardië en de Hauts-de-France kunt ontdekken: de vissershaven van Le Hourdel en de zeehonden van de baai van de Somme, Cayeux-sur-Mer, de duinen van de "Route Blanche", de middeleeuwse stad Saint-Valery-sur-Somme, het prachtige strand van Le Crotoy, het vogelpark van Le Marquenterre, de krijtrotsen van Ault...

Bij ons verblijft u in een oceaan van kalmte, ideaal voor een ontspannende vakantie. Wij garanderen u rust en netheid.

De receptie van de camping is elke dag geopend van 1 april 2023 tot 1 november 2023 van 9u tot 12u en van 14u tot 18u in het laagseizoen en van 8u tot 12u30 en van 13u tot 20u in het hoogseizoen.