Kampeerplaatsen in de baai van Somme

Camping Le Bois de Pins in Cayeux-sur-Mer ligt op 800 m van het strand en nodigt u uit tot een moment van ontspanning in het hart van de baai van de Somme, tussen de dennen en duinen in een kleine oase van rust en natuur in Picardië!

In een caravan, tent of camper brengt u een aangename vakantie aan zee door op een staanplaats van ongeveer 95 m², begrensd door heggen en op een vlak stuk gras. Kom tot rust in een familiale sfeer waar de geur van dennenbomen zich vermengt met de heerlijk zilte lucht van de Picardische kust!

Voor campers is een ruimte voor de riolering en watervoorziening beschikbaar.

Er zijn 3 sanitairgebouwen waaronder een verwarmd buiten het seizoen, douches met warm water, individuele toiletcabines, kindertoilet, haardroger, babyruimte, toilet voor personen met een beperkte mobiliteit en een chemische afvoer. Wasbakken voor de vaat, wasbakken voor kleding, wasmachine, droogmachine met muntjes die te koop zijn aan de receptie.

(Toeristenbelasting: €0,54/nacht/volwassene - inclusief 10% btw)

Een standaard staanplaats van 95 m² met: 1 elektrische aansluiting, douches en warm water inbegrepen, caravan of tent en auto, tot 3 personen

In juli en augustus kan gereserveerd worden per week, van zaterdag 14.00 uur tot zaterdag voor 11.00 uur, vooraf te betalen op de dag van aankomst.

Een overnachting betekent een minimale bezetting van 2 uur van 14.00 uur op de dag van aankomst tot 11 uur de volgende dag.

Onze klanten zullen, tegen een borg van € 40, een toegangssleutel overhandigd krijgen voor toegang tot de camping.

Elke valse aangifte kan leiden tot uitzetting zonder schadevergoeding of terugbetaling.

Onze tarieven